Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
sebastian20 (2292 niezalogowanych)
292 Posty
Stały Bywalec
maniakalnie napisał:
co ty pieprzysz? kolejna bezsensowna wypowiedź, czytasz bez zrozumienia. w zadnym momencie nie napisałam , ze robota na czarno.
praca nie na cały etat, ale na umowe. ja pierdole. widzę, ze połowa tutaj to pisze byle co, byle dojebac i wtrącic swoje 3 grosze.

jak cus to 3 koronki!!!
A jezeli chodzi o pieprzenie, to lepsze od Ciebie!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Jakub J
(Jakubeek)
Wiking
Ludzie, skąd w Was tyle nienawiści. Jak masz pisać takie głupoty to po prostu chłopie się nie odzywaj.
Ja nie wiem co się z Wami dzieje i co z niektórymi z Was ta Norwegia robi.
Sracie wyżej niż macie i byle nie pomóc swojemu.
Żal. Ja przyjechałem tu tydzien temu i w pierwszy dzień zgadnijcie kto chciał mnie okraść. Polak. Oczywiście nie mówie o wszystkich tylko o takich co Ty. Bo to jest chore. Ktos chce pomóc to trzeba go zbesztać. Najlepiej się nie udzielaj bo jeszcze kiedyś to się przeciwko Tobie obróci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...szkoda

ze ci jeszcze

nie wpierdolil !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Jakubeek napisał:
Ludzie, skąd w Was tyle nienawiści. Jak masz pisać takie głupoty to po prostu chłopie się nie odzywaj.
Żal. Ja przyjechałem tu tydzien temu i w pierwszy dzień zgadnijcie kto chciał mnie okraść. Polak. Oczywiście nie mówie o wszystkich tylko o takich co Ty. Bo to jest chore. Ktos chce pomóc to trzeba go zbesztać. Najlepiej się nie udzielaj bo jeszcze kiedyś to się przeciwko Tobie obróci
Kubuś co Ty pierdolisz? Polak chciał cie okraść? pewnie chciałeś mu pomóc czy on Tobie? wychlastałeś go po pysku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Jakub J
(Jakubeek)
Wiking
No i to na Dworcu jak almabusem obładowany przyjechałem torbami. Usiadłem by odpocząć i czekałem na znajomych co mnie odebrać mieli. I kto się dosiadł jakiś młokos i się pyta Polak? (Jakby nie słyszał że po Polsku rozmawiałem przez tel.) I nagle patrze a ziom mi w kieszenie grzebie...
Po prostu jazda bez trzymanki. Żeby w Norwegii przez Polaka być okradzionym...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Jakubeek napisał:
No i to na Dworcu jak almabusem obładowany przyjechałem torbami. Usiadłem by odpocząć i czekałem na znajomych co mnie odebrać mieli. I kto się dosiadł jakiś młokos i się pyta Polak? (Jakby nie słyszał że po Polsku rozmawiałem przez tel.) I nagle patrze a ziom mi w kieszenie grzebie...
Po prostu jazda bez trzymanki. Żeby w Norwegii przez Polaka być okradzionym...

a kto tu inny miałby cię okraść?
oni tu nawet drzwi domów i samochodów nie zakluczali, zanim Polacy nie zaczęli się zjeżdżać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
co zrobić że wygląda na sierotę i łatwy cel
PS ja nie mam nienawiści . jestem nawet zwolennikiem osiedlania się rozgarnietych w norge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
kubuś a taki ładny chłopak z ciebie i te fiołki na zdjęciu musisz byc bardziej ostrozny bo moga cie nie tylko okraść ale jest tu wielu samotnych starych wyposzczonych borsuków. łelkom tu norłej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jasta102 napisał:

oni tu nawet drzwi domów i samochodów nie zakluczali, zanim Polacy nie zaczęli się zjeżdżać

kto ci ciemniaku takich rewelacji nawciskał !! ...spotkałem już tu zamki do drzwi z początku wieku XX
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
Jakubeek napisał:

Po pierwsze: sram tak wysoko jak jst kibel
Po drugie: nie mow/pisz mi co moge, a czego nie moge
Po trzecie: zal to mi twoich rodzicow z twojego powodu
Po czwarte: jak jsts jeleniem to zawsze ci beda probowac ruchac w dupe(cz. okradac)
Po piate: chcesz pomagac innym to zapisz sie do RODE KORS

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok